Ensimmäinen Rapal Oy:n Toimiva työympäristö 2018 -tuloswebinaari 21.3. varattiin täyteen. Yleisön pyynnöstä järjestämme tutkimustuloksista uuden webinaarin 30. toukokuuta kello 15.30. Varaathan paikkasi ajoissa!

Webinaarissa kuulet vuoden 2018 tutkimustulosten pääkohdat ja saat käsityksen työympäristöjen nykytilasta

Miten joustotyö vaikuttaa toimistojen tilankäyttöön? Kuinka tyytyväisiä työntekijät ovat työympäristöönsä?

Maksuttomassa webinaarissamme kertaamme vuoden 2018 Toimiva työympäristö -tutkimustulosten pääkohdat. Tutkimusraporttiin on kerätty tietoa 700 tilankäytön mittauksesta, joka käsittää yli 55 000 työpisteen ja 13 000 kokoushuoneen havainnointia. Tutkimus sisältää myös työntekijöiden näkökulman, joka on saatu mittausten ohessa tehtyjen henkilöstökyselyiden avulla. 

Webinaari järjestetään keskiviikkona 30.5. klo 15.30-16.30, tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN
WEBINAARIIN 30.5.

Webinaarin juontavat työympäristöjohtamisen asiantuntijamme:

Tavataan webinaarissa! Sillä välin voit tutustua tutkimukseemme ja aiempien vuosien tuloksiin täältä.

Rapalin Optimaze on osa IWMS360°-ratkaisua.