Varma, suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja kiinteistösijoittaja, hyödyntää Optimaze Lease -ohjelmistoa säästääkseen aikaa ja tehostaakseen kiinteistöliiketoimintansa prosesseja. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisen ratkaisun vuokraajille ja vuokralaisille, automatisoi manuaalisia prosesseja, parantaa asiakaskokemusta ja tukee vastuullisuustavoitteita, kuten energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden edistämistä.

Varma, suomalainen eläkevakuuttaja ja kiinteistösijoittaja, hyödyntää Optimazea vastuullisuuden edistämisessä, energiatehokkuuden parantamisessa ja hiilineutraaliuden tavoittelussa. Vastuullisena kiinteistönomistajana Varma huolehtii kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja tavoittelee kiinteistöjen hiilineutraaliutta energiankäytön osalta vuoteen 2030 mennessä.

Vuokrauksenhallintajärjestelmän avulla Varma pystyy kehittämään kiinteistöliiketoimintaansa ja saamaan lisäarvoa graafisesta tilanhallinnasta sekä integraatiomahdollisuuksista. Rapal-yhteistyössä Varman tarpeet otettiin huomioon ohjelmiston kehittämisessä ja käyttöönotossa. Rapalin ohjelmisto Opitmaze on osa IWMS360-yhteisöä.

Optimaze Lease tarjoaa vuokraajille ja vuokralaisille helpon tavan hallita vuokrasopimuksia, graafista tilanhallintaa, sähköistä allekirjoitusta ja laskutusaineiston muodostusta. Ohjelmisto automatisoi prosesseja, vähentää virheitä, parantaa asiakaskokemusta ja mahdollistaa tärkeiden tunnuslukujen seurannan ja raportoinnin.

Lue lisää Varman jutusta Rapalin kotisivuilta.