IWMS360° oli edustettuna Rakennuttaminen 2023 -seminaarissa Tampere-talolla 19.-20.1.2023. Kiinkon ja Raklin yhteistyössä järjestemä tapahtuma oli hyvä tapa aloittaa uusi tuloksekas vuosi! Seminaareissa puhuttivat erityisesti energia sekä resurssien johtaminen.

IWMS360° sopi hyvin tilaisuuden teemoihin ja ständillä riitti keskusteltavaa. IWMS360° hankehallinta- sekä kustannusmoduuli toimii kaiken tyyppisissä hankkeissa ja tiedonkulku eri moduulien välillä pitää huolen että paras tieto on aina kaikkien saatavilla - eli auttaa juurikin resurssien johtamisessa ja riskien hallitsemisessa.

IWMS360° kokonaisuuteen kuuluvat Modelspacea ja Scudo Pro -ohjelmistot on suunniteltu siten, että kaiken kokoisilla organisaatioilla ja rakennuttajilla on mahdollisuus vaivattomasti hallita yhdeltä alustalta kaikkea tietoa. Niillä:

·        Hallitset yrityksesi kaikkia hankkeita helposti ja turvallisesti.

·        Ennakoit ja varaudut hankkeiden riskeihin ja saat kattavan tilannekuvan kaikista organisaatiosi hankkeista.

·        Määrittelet ja johdat hankkeidesi resursseja tehokkaammin. Varmistut, että hankkeiden osapuolten työkuormat ovat kokonaisuudessaan oikein mitoitetut.

·        Hyödynnät yhdenmukaista ja reaaliaikaista tietoa hallitaksesi hankkeita yhdellä alustalla. Pääset vihdoinkin papereista ja Exceleistä eroon.

·        Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa - puhumattakaan hermojasi.

Kiitos hyvistä keskusteluista ja nähdään taas ensi vuonna!

#rakennuttaminen2023