Helsingin asuntotuotanto valitsi rakennuttamiseen IWMS 360°:n

Helsingin kaupunkiympäristön asuntotuotantopalvelu (Att) on valinnut IWMS 360° tehostamaan toimintaansa rakennuttamisen hallinnan kokonaisuudella. Sopimus on arvoltaan 641 tuhatta euroa ja kestoltaan neljä vuotta.

Graviconin Modelspace ja Scudo Solutionin Scudo Pro muodostavat IWMS360°:n rakennuttamisen johtamisen osan. Ajalliset säästöt ja toiminnan tehostuminen ovat selkeitä, kun tietoa ei enää etsitä ja hallita manuaalisesti. Toisistaan irralliset työkalut ja prosessit – kuten henkilökohtaiset muistiinpanot tai taulukkolaskelmat – yhdistetään yhden laajan palvelun alle. Organisaation sisäisiä käyttäjiä tulee yli 200 ja ulkopuolisia yli 100 henkilöä.

- Helsingin Att viitoittaa tietä asuntojen rakentamiselle. Modelspace vakioittaa asemaansa yhtenä keskeisimmistä tavoista johtaa rakennusprojekteja arjessa. Rakennusprojektien portfoliojohtaminen on tätä päivää, ja rakennuttamisen laatua voidaan nostaa olennaisesti Modelspacella. On hienoa tarjota tämä mahdollisuus Helsingin Att:lle. -Pauli Jantunen, toimitusjohtaja, Gravicon Oy

Palvelun kautta Helsingin Att tulee automatisoimaan nykyiset prosessinsa. Samalla se mahdollistaa nopean katsauksen käynnissä olevien hankkeiden tilanteeseen. Eri toiminnallisuuksien kautta varmistetaan entistä läpinäkyvämpi kommunikaatio organisaation sisällä sekä ulkopuolisten toimijoiden välillä.

Helsingin kaupunkiympäristön asuntotuotantopalvelu

Helsingin kaupunkiympäristön asuntotuotantopalvelu tuottaa korkeatasoisia vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja. Vuodessa uudisasuntoja rakennetaan noin 1500 kappaletta ja lisäksi peruskorjataan noin 800 asuntoa. Asuntotuotanto on Helsingin kaupungin organisaatio, ja se vastaa kaupungin asuntotuotannon rakennuttamisesta kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

IWMS360°

IWMS360° on tuoteportfolio, joka kokoaa useamman rakennusalan ratkaisun kattavaksi investointi- ja hankehallinnan kokonaisuudeksi. Palvelun avulla saa seurattua investointien nykytilannetta, luotua omia tietoon pohjautuvia tilannekatsauksia ja helpotettua läpinäkyvyyttä eri prosessien osalta – organisaation sisällä sekä ulkoisten toimijoiden välillä.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Senaatti-kiinteistöt johtaa rakennuttamista IWMS360-portfolion avulla

Lisätietoja:

Pauli Jantunen, toimitusjohtaja

pauli.jantunen@gravicon.fi