1 Reaaliaikainen kiinteistöjen seuranta

Kiinteistöjen johtaminen on olennainen osa usean organisaation toimintaa. Niitä rakennetaan, vuokrataan huolletaan, remontoidaan ja puretaan. Kiinteistöt ovat se ruumiillinen keho, jossa organisaatio toimii, joten siitä on elintärkeää saada reaaliaikaista tietoa. IWMS-ratkaisulla selvennät kiinteistöjen hallintaa ja säästät rahaa.

 

2 Pilvipalvelulla voit tarkastaa tietoja missä vain

Hankkimalla pilvipohjaisen kiinteistöjohtamisen järjestelmän saat tarjoat useita etuja kaikille organisaatiosi työntekijöille. Kaikkien kiinteistöjen tietoihin pääsee hallitusti käsiksi mistä vain, miltä nettilaitteelta tahansa – vastoin jos tiedot ovat jollain kaavakkeella. Tietoturvakaan ei ole ongelma, koska IWMS-ratkaisua on niin turvallinen, että Senaatti-kiinteistötkin käyttävät niitä. Pilvipalvelulla säästätte aikaa ja siten rahaa.

 

3 Saavuta ennennäkemätön tarkkuus

Tiedätkö, koska kiinteistöäsi tarvitsee seuraavaksi korjata? Löydätkö tarvittavat tiedot vuokrasopimukseen tai auditointiin helposti? Organisaatiosi koosta huolimatta on aina vaikeaa pysyä kartalla kaikista kiinteistöjen ja hankkeiden tiedoista, jos ette ole ottaneet käyttöön järjestelmää, joka kannustaa arvioimaan, tallentamaan ja kohdistamaan tietoa. Näin säästät aikaa, kun et käytä työpäiviäsi tiedon etsintään vaan päätösten tekemiseen.

 

4 Kuka päätti ja mitä?

Asiantuntijat vaihtavat organisaatioita tai siirtyvät eläkkeelle laajemmin kuin aikoihin. Tällöin katoaa myös runsaasti hiljaista tietoa ja muistia menneistä päätöksistä. IWMS-järjestelmästä tulet löytämään jo tehtyjen päätösten historiatiedot, niin tieto ei hautaudu vanhoihin pöytäkirjoihin. Tämä vähentää teidän päätöksentekonne riskiä.

 

5 Toimi tehokkaammin

Kun teillä on kiinteistön johtamisen järjestelmä käytössä, ymmärrätte tarkemmin, mikä on kunkin kiinteistönne merkitys toiminnallenne. Saatte käsityksen niiden kapasiteeteista, miten niitä voidaan käyttää kaikkein tehokkaimmin, laskea niiden tuottoprosentin (ROIn) ja jopa arvioida realistiselta pohjalta joidenkin kohteiden leikkaamista.

 

6 Ennusta kuluja ja budjetointia

Tarkemmilla kohdetiedoilla – rakentamisesta ylläpitoon ja luopumiseen – saat tukevan pohjan ennustaa tulevien vuosien kuluja ja arvioida tulevia hankintoja. Ikävä totuus on, että raha pyörittää kaikkea toimintaamme, joten tarkempi budjetointi mahdollistaa teidän käyttävän resursseja juuri teidän toimintojenne kannalta olennaisiin asioihin.

 

7 Luovu Excelistä

Viimeisenä syynä IWMS-järjestelmän hankinnalle on sanottava: luovu Excelistä. Excel on huippuhyvä tuote, mutta sitä ei ole suunniteltu rakennus- tai kiinteistöalalle, meidän järjestelmämme on. Se tarkoittaa vähemmän säätämistä teille, kun ylläpidätte kiinteistötietoa, pääsyä tietoihin verkon kautta ja vähentyneitä huolimattomuusvirheitä. Kaikki nämä asiat säästävät teiltä rahaa, koska virheiden korjaaminen on aivan turha menoerä kaikissa toiminnoissa.